Cinefòrum d'Humanitats

Aula 20.023 o 20.025.
Edifici Jaume I
Campus Ciutadella de la UPF

20 de març 2011

Adéu!

Des del cinefòrhum volem fer l'última entrada per despedir-nos de vosaltres, fidels seguidors de l'activitat. Com cada final de trimestre, ara que venen els exàmens, el cinefòrhum atura les projeccions per concentrar-nos tots en la feina. Alhora, comencem a preparar o idear el cicle que tractarem el trimestre que ve. Hi ha bàsicament dues propostes, encara per pulir, però si algú vol donar el seu suport o aportar suggerències a les nostres desicions, totes les idees són benvingudes, ja ho sabeu!

Les dues propostes teòries són:

1) El descobriment de l'altre. El tema de l'arribada a un nou món, l'entrada amb contacte amb un extranger, els xocs, negatius i positius, que es produeixen en auquests encontres amb el desconegut. El cicle comprendria des de "Viatge a la lluna" de Meliès a algunes propostes sobre temàtiques socials actuals sobre immigració, passant pel cinema d'aventures i la ciència ficció.

2) La comèdia. Un cicle més històric amb l'objectiu d'oferir una revisió més o menys acurada de les diferents formes de comèdia que ha donat la història del cinema, des de l'època muda fins els nostres dies. També hi ha l'opció de amb la coordenada del gènere còmic, focalitzar el cicle en una temàtica més concreta, com ara la Paròdia o el Gag/Sketch.


Què en penseu? Si voleu participar podeu comentar l'entrada amb les vostres idees!

Una abraçada i fins el trimestre que ve!
Sort amb els exàmens!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada