Cinefòrum d'Humanitats

Aula 20.023 o 20.025.
Edifici Jaume I
Campus Ciutadella de la UPF

8 de set. 2011

NOU CURS


Fotograma de "Solar Breath" de Michael Snow.

Benvolguts seguidors del Cinefòrhum!

Està a punt de començar el nou curs i el cinefòrhum també vol iniciar-lo amb ganes i noves propostes. Aquest any, en Xavi Nueno serà a fora fent un Erasmus i ajudarà en tot el que pugui des de la distància, els que ens quedem a Barcelona, seguirem intentant muntar bons cicles i actes com en els darrers anys.

Per tal que això es pugui dur a terme, necessitem col·laboració activa per part dels estudiants, fent propostes, contactant professors i professionals, redactant projectes per cicles, penjant cartells i promocionant les activitats a través de xarxes socials i el boca a boca. La Facultat d'Humanitats ens ha promès el seu suport com en aquest últim curs. Gràcies a la confiança de la degana, s'han pogut realitzar un munt d'activitats amb persones vinculades al món cinematogràfic i audiovisual en general.

Si algú està interessat en participar més activament en el cinefòrhum d'Humanitats d'aquest curs, que ens ho faci saber!
Em podeu contactar a mi al correu maciaflorit@gmail.com, el correu del Xavi també estarà disponible per a rebre propostes: xavinueno@gmail.com. També ho podeu fer a través d'aquest blog, en l'apartat de comentaris.

Ja hi ha un parell d'idees per dur a terme el primer i el segon trimestre, però de totes maneres s'han d'acabar de perfilar.

Una abraçada i ànims a tots, prest ens veurem per la Facultat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada