Cinefòrum d'Humanitats

Aula 20.023 o 20.025.
Edifici Jaume I
Campus Ciutadella de la UPF

5 de març 2011

Misión: imposible



Què? Què al cinefòrum posen misión: imposible? Però aquests tius de què van? Noltros mos pensàvem que eren tius que en sabien de cine i que posaven pelis raretes per comentar, pelis de culte sobre temes humanístics, convidant professors intel·lectuals per comentar-les en profunditat! Quina merda, s'han venut aquests del cinefòrum! Misión: imposible de Brian de Palma, per favor!

En realitat, posar pel·lícules comercials de gran difusió i dirigides al mass media era un dels nostres nous objectius per aquest trimestre. Actualment està molt de moda donar revisions filosòfiques contemporànies a productes comercials de la cultura popular. Així "Goodfellas", "Batman" o "Mision: imposible" responen a aquesta intenció.

En aquest cas comptarem amb la participació valuosíssima de Violeta Kovacsics, una crítica de cinema que escriu i col·labora en revistes com Contrapicado, Senses of Cinema, Cinema-Scope, Miradas de Cine o el Diari Avui. Na Violeta proposa una lectura de "Misión: imposible" basant-se en el tema de la duplicitat. Mirar la pel·lícula i el seu personatge principal com aquell que en un moment donat descobreix que és dolent sense saber-ho, que tot el temps ha estat conspirant o enganyant fent creure que treballa desde la bondat quan en realitat pertany al bàndol del mal.

No us resulta ara més engrescador "Revisar" aquesta pel·lícula que més o menys tothom ha vist més d'una vegada el diumenge a la tarda a la tele?

Ens veiem el proper dimarts, 8 de març a les 15h a l'aula 20.061, com sempre.

Tràiler (molt bo!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada